Transportondernemingen

Alblas Transport
Het internationale transportbedrijf Alblas Transport is al ruim een eeuw gespecialiseerd in wegtransport en intermodaal vervoer van en naar Oost-Europa. Het accent ligt bij Alblas Transport voornamelijk op deelvervoer en groupage. Daarnaast ligt het accent op de 24-uurs distributie, waardoor het voor vele bestemmingen mogelijk is binnen een dag de lading op te halen en af te leveren op de door u aangegeven bestemming.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Alblas Transport. Om de kwaliteit hoog te houden volgen zij technologische ontwikkelingen op de voet en voeren deze indien mogelijk door in het bedrijf. Zo werkt Alblas met een op satellietcommunicatie gebaseerde planning, online boeking, follow-up systeem en tracking en tracing van individuele zendingen.

De eigen vestigingen in Gildehaus en Jacobsdorf (Duitsland), Rzepin (Polen), Brasov (Roemenië) functioneren als kernknooppunten om zo de diensten van en naar Duitsland en Oost-Europa te ondersteunen. Zo garandeert Alblas dat elke zending met de grootst mogelijk aandacht en precisie wordt verzonden.

Nord Cargo
Uw specialist voor transport van en naar Spanje is Nord Cargo. Sinds de oprichting in 1997 zorgt een professioneel en flexibel team ervoor dat er dagelijks vrachtwagens met groupage en complete vrachten tussen Spanje, Nederland en de Scandinavische landen rijden. De bedrijfsnaam stamt nog uit de tijd dat er vanaf Spanje voornamelijk naar het noorden werd getransporteerd. Het transport is inmiddels verlegd naar het zuiden, maar van de goede naam is men niet afgeweken.
Nord Cargo kan met haar meer dan 12.500 m² ruimte voor opslag, picking en distributie , welke verdeeld zijn over de vijf vestigingen in Nederland, Barcelona, Madrid, Malaga, Castellon, groupage snel en efficiënt transporteren. Van de aanvraag van de klant hangt af of er een huiftrailer, kastentrailer, koeltrailer huifcombinatie of koelcombinatie ingezet wordt.

De Waard Transport
De Waard Transport is een belangrijke grondlegger van internationaal transport voor bestemmingen in Zuid-Europa. Als een van de eersten verzorgden zij groupagevervoer van en naar Italië. Sinds 1960 rijden er dagelijks vrachtwagens naar Italië en ook naar andere landen in Zuid-Europa zoals; Kroatië, Oostenrijk, Slovenië en Spanje.
Ook op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is De waard Transport pionier. Vanaf 2011 bieden zij een groene en duurzame vervoersoplossing voor geconditioneerde transporten naar Italië aan. De voorwaarden waar de klant op mag rekenen blijven uiteraard gelijk. Het transport wordt alleen op een duurzamere manier uitgevoerd.

Heebink Transport
Vanuit vestigingen en distributiecentra in Veenendaal, Manchester en Milton Keynes verzorgt Heebink Transport distributie, opslag en transportoplossingen van en naar Engeland en eveneens een deel van de Benelux. Voor alle soorten transport, pallet- en pakketverzendingen, verzending bulkgoederen, verzending lengtegoederen, volumetransport en gekoeld transport, kunt u bij hen terecht.
Heebink Transport realiseert zich dat echte vakmensen het verschil maken. Het moderne en kwalitatief goedrijdende materieel, de opslag- en distributiecentra en de communicatiesystemen kunnen pas echt goed worden ingezet en worden gebruikt door gemotiveerd en goed onderlegd personeel. Het personeel van Heebink is gedreven en denkt met u mee tot dat de beste vervoersoplossing is gevonden.

Westerman International
Westerman International is een betrouwbare partner als het gaat om internationale transporten. Met het goed uitgeruste wagenpark en de goed opgeleide chauffeurs bieden zij transportdekking door geheel Europa. Hun specialiteit: logistieke dienstverlening van en naar de Benelux, Noord-Duitsland, Scandinavië en Finland. Ons klantenbestand bestaat voor het grootste gedeelte uit grote levensmiddelen-, hightech- en chemieconcerns.

Naast internationale transporten via de weg biedt Westerman International haar klanten ook transportmogelijkheden aan via het spoor en het water. Zij kiezen voor deze intermodale transportmogelijkheid, omdat er steeds meer wetten worden ingevoerd waardoor transport alleen via de weg steeds lastiger en duurder wordt. Op deze intermodale manier kunnen uw goederen milieuvriendelijk, financieel aantrekkelijk en efficiënt vervoert worden.

LusoCargo
In zeer korte tijd heeft expeditiebedrijf LusoCargo zich gespecialiseerd in het transporteren van groupagevervoer van en naar Portugal. Drie- tot viermaal per week rijden hun vrachtwagens zonder tussenstop naar Portugal. Er worden vaste vertrektijden gehanteerd zowel vanuit Nederland als vanuit Portugal, zodat u strak kunt plannen en er gerust op kunt zijn dat uw goederen op het afgesproken tijdstip worden geleverd.

De in- en export van goederen tussen Nederland en Portugal neemt nog steeds toe. Wekelijks transporteert LusoCargo onder andere audio- en  computerapparatuur, textiel, industriële producten, bouwmaterialen, aardewerk, port en wijn, voedingsmiddelen, auto-onderdelen en huishoudelijke apparatuur.

Bij LusaCargo bent u er van verzekerd dat uw producten door een betrouwbare partij worden getransporteerd. Het transport zelf is goed geregeld mede door het gebruik van GSM-net. Daarnaast leveren zij vanuit de kantoren in Portugal, Porto en Lissabon en Aveiro, zakelijke assistentie en bemiddeling in de Engelse taal.