Transportondernemingen

Alblas Internationaal Transport b.v.
Het bedrijf is al ruim een eeuw gespecialiseerd in wegtransport en intermodaal vervoer van en naar Oost-Europa. Het accent ligt bij Alblas voornamelijk op deelvervoer en groupage maar ook op de 24-uurs distributie, waardoor het voor vele bestemmingen mogelijk is binnen een dag de lading op te halen en af te leveren op de door u aangegeven bestemming.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Alblas. Om de kwaliteit hoog te houden volgen zij technologische ontwikkelingen op de voet en voeren deze indien mogelijk door in het bedrijf. Zo werken zij met een op satellietcommunicatie gebaseerde planning, online boeking, follow-up systeem en tracking en tracing van individuele zendingen.

De eigen vestigingen in Gildehaus, Jacobsdorf en Emsbüren (Duitsland), Rzepin (Polen), Brasov (Roemenië) functioneren als kernknooppunten om zo de diensten van en naar Duitsland en Oost-Europa te ondersteunen. Zo garandeert Alblas dat elke zending met de grootst mogelijk aandacht en precisie wordt verzonden.

J. Heebink b.v.
Vanuit vestigingen en distributiecentra in Veenendaal, Manchester en Milton Keynes verzorgt Heebink Transport distributie, opslag en transportoplossingen van en naar Engeland en eveneens een deel van de Benelux. Voor alle soorten transport, pallet- en pakketverzendingen, verzending bulkgoederen, verzending lengtegoederen, volumetransport en gekoeld transport, kunt u bij hen terecht.
Heebink Transport realiseert zich dat echte vakmensen het verschil maken. Het moderne en kwalitatief goedrijdende materieel, de opslag- en distributiecentra en de communicatiesystemen kunnen pas echt goed worden ingezet en worden gebruikt door gemotiveerd en goed onderlegd personeel. Het personeel van Heebink is gedreven en denkt met u mee tot dat de beste vervoersoplossing is gevonden.

Westerman International b.v.
Het is een betrouwbare partner als het gaat om internationale transporten. Met het goed uitgeruste wagenpark en de goed opgeleide chauffeurs bieden zij transportdekking door geheel Europa. Hun specialiteit: logistieke dienstverlening van en naar de Benelux, Noord-Duitsland, Scandinavië en Finland. Ons klantenbestand bestaat voor het grootste gedeelte uit grote levensmiddelen-, hightech- en chemieconcerns.

Naast internationale transporten via de weg biedt Westerman haar klanten ook transportmogelijkheden aan via het spoor en het water. Zij kiezen voor deze intermodale transportmogelijkheid, omdat er steeds meer wetten worden ingevoerd waardoor transport alleen via de weg steeds lastiger en duurder wordt. Op deze intermodale manier kunnen uw goederen milieuvriendelijk, financieel aantrekkelijk en efficiënt vervoert worden.

Lusocargo Holland b.v.
In zeer korte tijd heeft expeditiebedrijf LusoCargo zich gespecialiseerd in het transporteren van groupagevervoer van en naar Portugal. Drie- tot viermaal per week rijden hun vrachtwagens zonder tussenstop naar Portugal. Er worden vaste vertrektijden gehanteerd zowel vanuit Nederland als vanuit Portugal, zodat u strak kunt plannen en er gerust op kunt zijn dat uw goederen op het afgesproken tijdstip worden geleverd.

De in- en export van goederen tussen Nederland en Portugal neemt nog steeds toe. Wekelijks transporteert LusoCargo onder andere audio- en  computerapparatuur, textiel, industriële producten, bouwmaterialen, aardewerk, port en wijn, voedingsmiddelen, auto-onderdelen en huishoudelijke apparatuur.

Bij Lusocargo bent u er van verzekerd dat uw producten door een betrouwbare partij worden getransporteerd. Het transport zelf is goed geregeld mede door het gebruik van GSM-net. Daarnaast leveren zij vanuit de kantoren in Portugal, Porto en Lissabon en Aveiro, zakelijke assistentie en bemiddeling in de Engelse taal.