LMC | Last Minute Cargo.nl

Vier landenspecialisten zorgen voor één Europa dekkend netwerk.

Alblas Internationaal Transport b.v. uit ’s Gravendeel is een internationaal transportbedrijf met een historie van ruim een eeuw (1896). Kernactiviteit is wegtransport en groupage vervoer in West en Midden-Europa. De enorme kennis en ervaring van Alblas met landen als Duitsland, Polen en de Baltische Staten maakt het bedrijf tot de betrouwbare kracht achter Last Minute Cargo.nl. Ook zorgen zij voor uw zendingen naar Frankrijk, Italië en Spanje.

Westerman International b.v. uit Nieuwleusen verzorgt al jaren internationale transporten. Dankzij een betrouwbaar netwerk van logistieke dienstverleners biedt het transportdekking door heel Europa. Een van de specialiteiten is het transport van en naar Scandinavië en Finland. Hier zijn ze kind aan huis. Het is dus logisch dat binnen LastMinute Cargo.nl alle opdrachten voor Zweden, Noorwegen en Finland door Westerman worden uitgevoerd.

J. Heebink b.v. uit Veenendaal is een bekende verschijning op de Engelse wegen. Met vestigingen in Manchester en Milton Keynes slaat Heebink een rotsvaste brug tussen Nederland en Groot Brittannië. En dat is precies wat u weten wilt als u uw goederen via Last Minute Cargo.nl naar Engeland wilt sturen. Overigens verzorgt Heebink voor Last Minute Cargo.nl ook zendingen naar een deel van de Benelux.

Lusocargo Holland b.v. uit Waalwijk heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot dé specialist in logistiek vervoer van en naar Portugal met eigen kantoren in Lissabon, Porto en Aveiro. Drie tot viermaal per week rijdt Lusocargo met eigen auto’s naar Portugal. Zonder tussenstops! Dat is een rustgevend idee als u uw zending via Last Minute Cargo.nl op tijd en veilig in Portugal wilt hebben.

Leveringen van/naar de Waddeneilanden kunnen via Last Minute Cargo.nl niet worden aangeboden.