Aanbiedingen

Op Last Minute Cargo.nl kunt u eenvoudig snel een zending boeken. Door de scherpe tarieven betaalt u bij Last Minute Cargo.nl nooit teveel. U kunt een zending snel en eenvoudig samenstellen. Binnen enkele klikken weet u hoeveel een zending kost en kunt u de boeking voltooien.

1. Snelle prijsopgave
U kunt het middelste scherm op de intropagina gebruiken om een prijsopgave te krijgen. Hiervoor hoeft u zich niet in te schrijven. Met een paar klikken weet u precies hoeveel u betaalt voor een zending.


2. Aanbieding selecteren
De wizard geeft een aantal aanbiedingen waaruit u kunt selecteren die nabij uw geselecteerde datum liggen. Zo helpt Last Minute Cargo.nl u om nooit teveel te betalen voor een zending! U kunt de aanbiedingen ook apart bekijken op de pagina aanbiedingen.

3. Inloggen / registratie
Pas op het moment dat u de zending compleet heeft, moet u inloggen of registreren. Hierbij vragen wij alleen gegevens die nodig zijn om uw zending te kunnen transporteren. Bent u uw wachtwoord vergeten, dan kunt u gebruik maken van de wachtwoord vergeten functie.


4. Betalen
Middels iDeal en creditcard kunt u eenvoudig afrekenen. Na betaling ontvangt u digitaal uw rekening en bevestiging per e-mail. Deze kunt u ook te allen tijde bekijken op www.lastminutecargo.nl.

5. Uitvoering en track&trace
De uitvoering geschied door de transportonderneming welke verantwoordelijk is de bestemming van uw zending. Het verloop van uw zending kunt u volgen via LastMinute Cargo.nl of kan per mail naar u verstuurd worden. Zo kunt u informatie krijgen wanneer uw zending opgehaald en/of afgeleverd is.

6. Bewijs van levering
Zodra uw zending is geleverd zal de vrachtbrief na scanning digitaal beschikbaar zijn voor download. U kunt deze vinden het in uw account na inloggen op de website.

Indien u vragen of opmerkingen heeft, problemen met boeken of een afwijkende vraag? Neem dan contact met ons op via info@lastminutecargo.nl. U kunt ook altijd ons contactformulier invullen.